Omslagsbild: Feng shui för själen

Utgivningsdatum: 2004-08-13
ISBN: 978-91-518-4357-5

Feng shui för själen

Lust till livet är ett grundtema i boken, där författaren efter en genomgång av de bärande tankarna i feng shui framför allt riktar in sig på hur man vidhåller sin livslust.

Hur kan man uppnå harmoni och balans i sin tillvaro, såväl i vardagen som när exceptionella händelser som förluster och sjukdom inträffar?

Hur kan man använda sig av feng shui-verktygen när stressen tar över och utbrändheten lurar runt hörnet?

Vad kan symboler och symbolhandlingar ha för inverkan på oss när vi känner oss misslyckade och besvikna?

Livets olika stadier - från födelsen över barndom, tonår och aktivt arbetsliv till ålderdomens höst och vinter - får sina egna kapitel. Färger, dofter och symboler kan användas på olika sätt i olika livsskeden, yin och yang kan ge stadga åt både den osäkra tonåringen och den rastlösa karriäristen. Med avstamp i egna och andras erfarenheter förmedlar Agneta Nyholm Winqvist råd och vidarebefordrar praktisk kunskap för att ge läsaren hjälp att finna en inre stillhet.
Mer om författaren

Agneta Nyholm Winqvist har under många år arbetat som föreläsare i vardagspsykologi och personlig utveckling. Hon har grundat Nordic School of Feng Shui, som arrangerar kurser och utbildningar med feng shui-lärare från hela världen.
Hon har tidigare skrivit flera storsäljande böcker om feng shui. Nu är först i Sverige med att lansera begreppet wabi sabi. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.