Omslagsbild: Insekternas liv

Översättare: Staffan Skott
Utgivningsdatum: 2000-10-03
ISBN: 978-91-1-300787-8

Insekternas liv

Viktor Pelevins postmoderna fabel är en modern klassiker från vår tid som är spännande och underhållande som en följetong. Den handlar om meningen med livet, om det nu finns någon. Om osäkerheten, tvetydigheten i den moderna tillvaron där ingenting är vad det låtsas vara. Boken ställer krav på läsaren utan att han märker det, med sin våldsamma lek med dimensioner och proportioner. Personer i olika kapitel som till synes inte har något med varandra att göra visar sig vara delar av samma handlingsförlopp. Det är roligt, vansinnigt spännande och originellt. När man lägger ifrån sig boken vet man att man gärna kan läsa om den med detsamma – och ha ännu roligare.
Du har aldrig läst något liknande.

Viktor Pelevin är född 1962 i Moskva och sedan början av 1990-talet räknad som en av de mest betydande unga ryska författarna. Hans böcker har översatts till en mängd europeiska språk. På svenska finns tidigare Omon Ra (1999). Insekternas liv publicerads första gången i Ryssland 1993.
Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.