Omslagsbild: Glenn Strömberg Med smak för Italien

Fotograf: Ewa K Andinsson
Fotograf: Peter Claesson
Utgivningsdatum: 2007-09-21
ISBN: 978-91-518-4914-0

Glenn Strömberg Med smak för Italien

Mat, minnen och möten

Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömerg kärleksförklaring till italiensk mat. Hans favoritrecept helt enkelt!
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A – t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel – vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna – och berättar varför de är det – av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!

Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio.
Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.