Omslagsbild: 400 motorbåtar i test

Utgivningsdatum: 2008-03-11
Recensionsdatum: 2008-03-31
ISBN: 978-91-89564-51-0

400 motorbåtar i test

Bakgrund, egenskaper, omdömen

Största samlade underlaget av jämförande motorbåtstester någonsin!

400 motorbåtar i test ger gediget beslutsunderlag för alla som tänker köpa motorbåt. Boken vänder sig också till alla som vill veta mer om nya och begagnade motorbåtar på marknaden.
Varje båt beskrivs utifrån de för båtköpare, båtägare och båtentusiaster intressanta kritierierna bakgrund, inredning, utförande, uppbyggnad, köregenskaper, motor och grundfakta. Innehållet bygger på tester, provkörningar och jämförelser av och på de vanligast förekommande motorbåtstyperna.
Båtarna dateras från 1960-talet fram till 2007 och är uppdelade i tio kategorier: daycruisers, halvplanare, dubbelruffare, deplacementsbåtar, snipor, walkarounds, flybridgekryssare, yachter, träbåtar och hyttbåtar.
Med 400 motorbåtar i test har man möjlighet att fördjupa sin kunskap om sin egen båt, den man vill köpa eller jämföra med andra av samma typ.

• Vem byggde båten och varför?
• Hur är den byggd och disponerad?
• Hur går den i sjön?
• Hur snabb är den?
• Vilka är svagheterna?
• Vilka är fördelarna?
• Vad tyckte experterna som ingick i  testlaget?

Svaren på dessa och många andra frågor ges i 400 motorbåtar i test.Mer om författaren
59 kr Bok - Danskt band
Utgiven: mars 2008

SENASTE RECENSIONERNA

Pressröster om 400 motorbåtar i test "Båtspekulanter har här en veritabel begagnatbibel att ösa kunskap ur."Skärgården nr 15, 2008"Man kan inte annat än lyfta på hatten och buga inför en av Sveriges flitigaste båtjournalister. Få om någon har testat så många båtar som Curt Gelin./.../Boken är en riktig båtbibel."Praktiskt båtägande, juni 2008"Jag kan med varmt hjärta anbefalla boken för den som går i båtköpstankar eller bara vill veta mer."Veteranbåten"Författaren Curt Gelin är en omdömesgill och erfaren båtskribent. Han vet vad han talar om."Magasin Skärgård"Båtnytts legendariska, numera frilansande båtredaktör Curt Gelin har sammanställt en gedigen bok av de motorbåtar och -presentationer han gjort under sin långa journallistbana."Frisk Bris nr 3, 2008
Curt Gelin är en av Sveriges mest erfarna segelbåtstestare, frilansande båtjournalist och skriver regelbundet i flera båttidningar.
Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.