Omslagsbild: Kvicka kvinnors kluriga klokord

Institution: 1.6 miljonerklubben
Utgivningsdatum: 2008-01-24
Recensionsdatum: 2008-02-11
ISBN: 978-91-518-5027-6

Kvicka kvinnors kluriga klokord

1.6 miljoner klubben inspirerar
En vacker och klok presentbok att ge bort till glädje, tröst och njutning, till en vän eller till sig själv!

Kvicka kvinnors kluriga klokord innehåller kloka ord av såväl kända som okända kvinnor. Det är en liten presentbok att ge bort till bästa väninnan, arbetskamraten eller en kär släkting. Eller varför inte behålla den själv och ta fram när du behöver ett klokt och tankeväckande ord som tröst eller bara för nöjes skull.
Boken är indelad efter olika teman i livet, t.ex: om kärlek, om jobbet, om livet, om barn, om sexualitet och om åldrandet.
Boken utkommer lagom till Alla hjärtans dag i februari.

1,6 miljonerklubben har fått sitt namn efter antalet kvinnor i Sverige över 45 år och startades för att väcka opinion och sprida information om kvinnors hälsa och livssituation. 1,6 miljonerklubben står bakom flera uppskattade böcker såsom Kvinnan mitt i livet, Om kärlek och Om farliga begär.
Redaktör för Kvicka kvinnors kluriga klokord är Ingemo Bonnier.


Mer om författaren
Photo
1,6 miljonerklubben, som fått sitt namn efter antalet kvinnor i Sverige över 45 år, grundades 1998 av Alexandra Charles. Syftet med klubben är att väcka opinion och sprida information om kvinnors hälsa och livssituation. I september 2006 utkommer Farliga begär som är redigerad av Ingemo Bonnier, redaktör på 1,6 miljonerklubben. Tidigare böcker som de givit ut är: Kvinnan mitt i livet – om kvinnors hälsa (2002), Kvinnan mitt i livet: Om kärlek (2004), Svenska kalenderflickorna (2005) och Svenska kalenderflickorna (2006).
Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.