Omslagsbild: Marshmallows till frukost

Översättare: Jessica Hallén
Utgivningsdatum: 2010-01-21
Recensionsdatum: 2010-02-01
ISBN: 978-91-1-301842-3

Marshmallows till frukost

Dorothy Koomson är tillbaka på svenska efter framgången med Min bästa väns dotter - denna gång med ett gripande relationsdrama om en ung kvinna på flykt undan en trasig kärlekshistoria och en hemlighet som hon gör allt för att bevara - tills en dag ...

Kendra återvänder från Australien till England och hyr ett rum av Kyle, som är ensamstående pappa med två barn. Kendra ser fram emot ett okomplicerat och bekymmersfritt liv. Kyles barn, tvillingarna Summer och Jaxon adopterar dock snabbt Kendra som sin nya mamma - först och främst för att hon låter dem äta marshmallows till frukost! Trots att Kendra bär på en smärtsam hemlighet som gör att hon gärna håller barn på en armlängds avstånd finner sig hon ändå väl tillrätta och livet ljusnar alltmedan hon blir en del av Kyles familj. Så en dag stöter Kendra ihop med den man som delar hennes hemska hemlighet och allt rasar samman - särskilt som barnen, Summer och Jaxon, hämtas av sin mamma. Det enda sättet att ordna upp saker och ting är att träda fram och avslöja hemligheten om det förflutna, något som hon svurit på att aldrig göra ...

Marshmallows till frukost är en berättelse om hopp, försoning och att hitta kärleken på de mest oväntade platser. Dorothy Koomson är bra på att krydda sina historier med en mörk hemlighet, som håller läsarens nyfikenhet vaken hela boken ut.
Mer om författaren
"Hög mysfaktor!" Allas
"SSSS" /Solo ""Marshmallows till frukost" börjar som en helt vanlig bok i sin genre men utmärker sig snart. /.../ En lättläst bok som behandlar en del tunga ämnen, med lagom mycket snyft."
"Plågsamt drama med fiffig twist" /Metro "”Marshmallows till frukost” är ett klassisk relationsroman med lite fiffig twist.
"Boken är fylld med hopp och kärlek." "Det går inte annat än att tycka om denna bok. Det handlar mycket om relationer, mest mellan barn och vuxna. Boken är fylld med hopp och kärlek. /.../ Det här är ingen sockersöt chick-lit historia, utan en spännande berättelse om kärlek till barn och om att bearbeta det som är svårt.Betyg: 4 av 5 "
boktokig.blogspot.com

Dorothy Koomson är författare, journalist och dramatiker. Hon har tidigare bland annat skrivit storsäljarna Min bästa väns dotter och Marshmallows till frukost. Godnatt, finaste är en gripande berättelse om kärlek, vänskap och svek.


 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.