Omslagsbild: 15 minuter skonsam yoga

Översättare: Marianne Kristoffersson
Utgivningsdatum: 2009-03-09
Recensionsdatum: 2009-03-16
ISBN: 978-91-518-5129-7

15 minuter skonsam yoga

Har du inte tid att gå på yogalektioner? Med 15 minuter skonsam yoga förbättrar du din smidighet, minskar stressen och lär dig att slappna av.

Yoga är fantastiskt. Yoga tar fram ditt sanna jag och hjälper dig att ta av ditt skyddande pansar och finna inre glädje. 15 minuter skonsam yoga innehåller fyra enkla hathayogasekvenser där varje sekvens ger dig energi, förbättrar din smidighet och din hållning och hjälper dig att bli fri från spänningar.
DVD:n som följer med är tänkt att användas tillsammans med boken som extra hjälp för övningarna. När du tittar på DVD:n, kommer sidhänvisningar upp på skärmen. Titta på sidorna för mer detaljerade anvisningar.
Att yoga hemma har helt enkelt aldrig varit effektivare!

Louise Grime utbildar yogalärare på The Life Centre i London och har själv praktiserat yoga i över trettio år.

Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

Pressröster om 15 minuter skonsam yoga "Det här är en perfekt bok för dig som är nyfrälst på yoga. Boken och dvd:n kompletterar varandra så bra. Det känns genomtänkt! Jag tror också boken kan vara något för dig som av någon anledning haft ett uppehåll från yoga ett tag men vill komma igång igen."Kollega"Det är inte några utmanande produkter, men passande för den som vill prova på endera träningsformen eller börja dagen med ett snabbt och mjukt pass."Fitness Magazine 
Photo
Louise Grime utbildar yogalärare på The Life Centre i London och har själv praktiserat yoga i över trettio år.
Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.