Omslagsbild: Recept från sena kvällar i New York

Illustratör: Tove Eklund
Fotograf: Dan MacMahone
Utgivningsdatum: 2014-09-03
Recensionsdatum: 2014-10-01
ISBN: 978-91-1-302782-1

Recept från sena kvällar i New York

Recept från sena kvällar i New York är en kokbok när du vill bjuda på något speciellt. Allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många. Den New York-baserad festfixaren Linnea Johansson har i många år ordnat middagar och fester för den amerikanska nöjesindustrins elit - med kända namn som Kardashians, Jennifer Lopez, Richard Gere, Sarah Jessica Parker på gästlistan. Här delar hon med sig av sina bästa recept, smarta tips och personliga historier från ett händelserikt liv i New Yorks nöjesvärld.

Recept från sena kvällar i New York bjuder på recept, drinkar och menyer - allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många.

SENASTE RECENSIONERNA

"Hur man ordnar en lyckad fest inspirerad från New York" "New York-festfixaren Linnea Johansson har ordnat fester åt världsstjärnor som bland annat Justin Timeberlake, Jennifer Lopez och Richard Gere. I dagarna släpper hon boken "Recept från sena kvällar i New York" och idag ger hon sina bästa tips för ett lyckat party i bästa New York-stil."
sverigesradio.se

Linnea Johansson har under flera år varit kändisarnas favoritfestfixare. Hon har arrangerat partyn för några av de absolut största namnen inom amerikansk showbiz, bland annat Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Sienna Miller och Paris Hilton. Hennes största passion sedan barndomen är att laga mat. Och det behöver faktiskt inte bli så dyrt att bjuda på något riktigt festligt. "Folk skulle bara veta vad man kan göra för ganska lite pengar", säger hon.

Linnea stylar matreportage åt flera av de stora amerikanska magasinen och medverkar även regelbundet i svenska Elle och Mersmak. Hon har tidigare skrivit boken Festfixaren, publicerad i Sverige och USA.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.