Omslagsbild: Access all areas

Utgivningsdatum: 2011-05-05
Recensionsdatum: 2011-05-25
ISBN: 978-91-1-302812-5

Access all areas

Mitt liv med hårdrockens giganter
Som en av få i hela världen kom musikjournalisten Anders Tengner under tjugofem år världens största rockband in på livet.

Under åttiotalet var hårdrockarna kungar. Och mitt ibland dem fanns den unge musikjournalisten Anders Tengner. Från starten som storögt Kiss-fan och grundare av The Runaways svenska fanclub, till tiden som hårt arbetande redaktör på Okej och programledare för musikprogram på såväl SVT som ZTV.

I Access all areas berättar Tengner för första gången om sitt liv med hårdrockens storheter. Under tjugofem år flög han jorden runt och mötte hundratals rockband, många av dem privat. Hans intervju- och fotoarkiv är helt unikt i sitt slag, och här öppnar han för första gången dörrarna till en rockskatt som till stora delar är tidigare opublicerad. Vi möter giganter som Kiss, Metallica, Mötley Crüe, AC/DC, Guns N' Roses, Ozzy, Deep Purple, Bon Jovi, Scorpions, Whitesnake och Iron Maiden i personliga intervjuer som varvas med detaljerad historik. Banden som i dag - fortfarande - tillhör de största publikdragarna.

Tengner låter oss ta del av hårresande historier, spännande upplevelser och avslöjanden. Bildmaterialet, till stora delar aldrig tidigare offentliggjort, är omfattande.
Access All Areas står tryckt på de bästa backstagepassen, de som tar dig ända in i bandets egen loge. Det här är boken som tar dig ända dit - och ännu längre.
Mer om författaren
"Var hade hårdrocken befunnit sig i dag om det inte hade varit för denne gentlemans insatser?." Arvika Nyheter Jan Sandström
"it’s very interesting for any Kiss fan"
www.kissonfire.net
"Gillar du hårdrock, gillar du garanterat Tengners bok!"
bibliotekariens.blogspot.com
"Hårdrockaren i mig vill byta liv med Tengner" "Jag tyckte om den här boken. Jag blev avundsjuk. Det kommer du också att bli."Mats Pettersson
www.helagotland.se

Anders Tengner är en av Sveriges mest rutinerade och välkända musikjournalister. Han har bland annat varit redaktör och fotograf på musiktidningen Okej och programledare för flera uppmärksammade rockprogram.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.