Omslagsbild: En ond liten handling

Översättare: Annika H Löfvendahl
Översättare: Hanna Axén
Utgivningsdatum: 2014-01-09
Recensionsdatum: 2014-01-27
ISBN: 978-91-1-303205-4

En ond liten handling

Dottern till en av Barbara Havers bästa vänner kidnappas och spåren leder till Italien. I ett försök att hitta flickan gör Havers ett övertramp och straffas med administrativ tjänst.

I stället reser Sir Thomas Lynley till den italienska staden Lucca för att bistå den lokala polisen i utredningen. Snart upptäcker Lynley att fallet har förgreningar långt upp i den italienska maktens korridorer.

Elizabeth George är en av världens mest lästa och älskade deckarförfattare. En ond liten handling är hennes artonde roman om Thomas Lynley och Barbara Havers.
Mer om författaren
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: juli 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2014
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Utgiven: januari 2014
289 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Utgiven: mars 2014

SENASTE RECENSIONERNA

" ...778 sidor som man ändå läser i ett nafs." /Dagens Arbete "Historien har många överraskande vändningar, tillsammans med Georges säkra blick för personer och miljöer blir det faktiskt 778 sidor som man ändå läser i ett nafs."  
"Ja, man hinner med mycket på 778 sidor. Men det är faktiskt spännande nästan hela tiden." /Östgöta Correspondenten
"778 sidor njutning!" "Det här är den Elizabeth George som jag älskar att läsa!"Inger Lundqvist
norran.se
"Intrikat nät av svek och besvikelser" /Barometern "Den här gången har Elizabeth George, som har närmare 20 böcker bakom sig, spunnit ett intrikat nät av svek och besvikelser. I vanlig ordning är berättelsen väl skriven och såväl miljöbeskrivningar som persongalleri ger läsaren en utmärkt bild av skeendet."Anna Mi Matzén

Elizabeth George föddes i Warren, Ohio, och växte upp i staden Mountain View nära San Francisco. Hon avlade filosofie magisterexamen i engelska vid University of California i Riverside och har också tagit examen i socialt arbete vid California State University i Fullerton. I tolv och ett halvt år undervisade hon i allt från stödundervisning i engelska till Shakespeare. Hon valdes då också bl a till "Årets lärare". Elizabeth George är bosatt på Whidbey Island utanför Seattle i staten Washington.

Elizabeth George är den psykologiska spänningsromanens okrönta drottning. Hennes romaner om New Scotland Yard-inspektörerna Thomas Lynley och Barbara Havers har belönats med en mängd internationella priser och även filmatiserats för TV av brittiska BBC.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.