Omslagsbild: Möjligheternas land

Utgivningsdatum: 2010-07-08
ISBN: 978-91-1-303356-3

Möjligheternas land

Min vision för Sverige
Mona Sahlin är en kontroversiell politiker, känd för sina vassa repliker. Förmågan att formulera sig snabbt, skarpt och träffande är en tillgång i en politisk vardag av hårt medietryck. Samtidigt gnager önskan att få tala till punkt, få mer tid för det demokratiska samtalet.

Det här är hennes bok om sin dröm om Sverige som ett möjligheternas land, och världen som en rättvisare och mindre farlig plats – en personligt hållen politisk bok där också människan Mona Sahlin skymtar fram.
Mer om författaren
"Väldigt ambitiöst skriven" /Magnus Utvik
svtplay.se
"Mona Sahlins ger en tydlig bild av vilken politik som en rödgrön regering skulle föra"
www.unt.se
”På vissa kontroversiella punkter är Sahlin uppfriskande tydlig.” "Sahlin bekräftar ett djupt och äkta engagemang när det gäller allt från betydelsen av att underlätta klassresor till nödvändigheten av ett konkurrenskraftigt näringsliv där företagen växer. På vissa kontroversiella punkter är Sahlin uppfriskande tydlig."Per T Ohlsson 
www.sydsvenskan.se
"Här får Sahlin tala ostört och det gör hon övertygande."
allehanda.se
Photo

Mona Sahlin är 53 år och född i Sollefteå. Hon blev riksdagsledamot som 25-åring 1982. Under oppositionsåren 1992-1994 var hon partisekreterare. 2007 valdes hon till Socialdemokraternas första kvinnliga partiordförande.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.