Omslagsbild: Smart och lat

Utgivningsdatum: 2012-03-05
Recensionsdatum: 2012-03-28
ISBN: 978-91-1-303646-5

Smart och lat

Stressdoktorns bästa råd till alla tokstressade
Det här är boken för dig som ligger sömnlös över omorganisationen på jobbet eller träningsrundor som aldrig blir av. Som inte kan njuta en kopp kaffe en vårdag utanför huset eftersom grannarna är i full fart med att kratta, olja, snickra, sätta surdegar och plantera trendiga lökar. En bok för dig som inte lyckas klämma in barn, karriär, kärlek, kompisar, träning, intressen och egen tid i ett och samma liv. 

Tomas Danielsson är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare och handledare inom området stresshantering. Genom en lång rad medieframträdande, på scen och genom böckerna Vad vore livet utan stress och Körskola för livet har han med sunt förnuft och humor väglett hundratusentals svenskar genom alla de utmaningar livet bjuder på.

Träningsrundorna som aldrig blir av, surdegar som ska sättas, hemrenoveringar och umgänge med familj, släktingar, vänner och arbetskamrater, karriär, kärlek och oro för barnen inför skolstarten - det är lätt att fastna i all stress och känna att allt är eländigt. Tomas Danielsson säger: var smart och lat. Och tillägger att det inte handlar om att sluta jobba och ta sin tillflykt till häng­mattan. Däremot skulle vi alla må bättre av att inte lägga sten på bördan genom att jämföra oss för mycket med andra och sätta upp omöjliga mål - det leder bara till ytterligare stress. 


53 kr Bok - Pocket
Utgiven: juli 2013
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2012
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Helge Skoog
Utgiven: mars 2012
117 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Helge Skoog
Utgiven: mars 2012
Tomas Danielsson i TV4 Nyhetsmorgon Stressdoktorn Tomas Danielsson om varför vi blir stressade och hur du lär dig att undvika det.
www.tv4.se
"MMMM" /MåBra
"oumbärliga råd om hur du får vardagen och livet att gå ihop" /Företagaren 3/2012
"tankeväckande och den bästa självhjälpsboken jag läst på länge!" /Pia Lundgren, Tara

Beteendevetaren Tomas Danielsson är mannen bakom begrepp som "tokstress", "vaccinationer mot stress", "stresshypokondri" och mycket annat. Han har arbetat som föreläsare och expert i stressfrågor och har blivit känd för svenska folket som "stressdoktorn från Örebro".

Hans bok Vad vore livet utan stress? utkom för första gången år 2003. Ett år senare blev han vald till årets länsförfattare i Örebro. Med start i januari 2012 är Tomas Danielsson en ny röst i P4 Extra helg.

Mer om författaren
MATTIAS ANDERSSON är journalist. Han har arbetat som ekonomisk och politisk reporter samt korrespondent för bland annat SVT:s Aktuellt och Rapport och har varit nyhetschef för tidningen Vision.
Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.