Omslagsbild: Inifrån

Utgivningsdatum: 2011-05-16
Recensionsdatum: 2011-06-08
ISBN: 978-91-1-303496-6

Inifrån

Makten, myglet, politiken
Tio år i politikens hetluft leder till eftertanke. Vad var bra? Vad var dåligt? Vad kan göras bättre?

Thomas Bodström skriver om de egna erfarenheterna som minister och oppositionspolitiker, om politiska vänner och motståndare, om stora politiska händelser och "affärer", om vardagsarbetet i riksdagen och om relationerna till pressen.
En sällsynt rättfram och ärlig bok som levererar en hel del synpunkter på vad som gått snett inom den svenska socialdemokratin under senare år.

Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"Vad har politikerna i bokhyllan?" Aina Bergvall samtalar med Thomas Bodström, Anita Kratz och Anne-Marie Pålsson vid årets bokmässa i Göteborg
www.svt.se
59 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: maj 2011

Thomas Bodström, född 1962, är advokat och före detta justitieminister (2000–2006). Han driver en av Sveriges största brottmålsbyråer och medverkar regelbundet som juridisk expert i radioprogrammet Äntligen morgon.

Bodström har tidigare skrivit åtta böcker, bland annat om sin tid i regeringskansliet och en serie om fyra deckare: Rymmaren, Idealisten, Lobbyisten och Populisten. Hans senaste bok, Det man minns, handlar om hans mammas demens.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.