Omslagsbild: Inifrån

Utgivningsdatum: 2011-05-19
Recensionsdatum: 2011-06-08
ISBN: 978-91-1-303496-6

Inifrån

Makten, myglet, politiken
Tio år i politikens hetluft leder till eftertanke. Vad var bra? Vad var dåligt? Vad kan göras bättre?

Thomas Bodström skriver om de egna erfarenheterna som minister och oppositionspolitiker, om politiska vänner och motståndare, om stora politiska händelser och "affärer", om vardagsarbetet i riksdagen och om relationerna till pressen.
En sällsynt rättfram och ärlig bok som levererar en hel del synpunkter på vad som gått snett inom den svenska socialdemokratin under senare år.

Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2011

SENASTE RECENSIONERNA

"Vad har politikerna i bokhyllan?" Aina Bergvall samtalar med Thomas Bodström, Anita Kratz och Anne-Marie Pålsson vid årets bokmässa i Göteborg
www.svt.se

Thomas Bodström, född 1962, är advokat och före detta justitieminister (2000–2006). Han driver en av Sveriges största brottmålsbyråer och medverkar regelbundet som juridisk expert i radioprogrammet Äntligen morgon. Thomas Bodström har skrivit flera böcker, bland annat om sin tid i regeringskansliet och en serie om fyra deckare: Rymmaren, Idealisten, Lobbyisten och Populisten. Boken Det man minns handlar om hans mors demens.

Tillsammans med Lars Olof Lampers skriver Bodström bokserien Svenska Brott, kriminalreportage som skildrar brott via journalistisk research och ett inifrånperspektiv på rättsväsendet. 2016 utkom Bodenfallet, 2017 Trippelmordet i Uddevalla och 2018 Sommarstugemordet i Arboga – den sistnämnda även som ljudboksserie på Tiden, ett digitalt imprint inom Norstedts Förlagsgrupp.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.