Omslagsbild: Aldrig mera banta! LCHF och KBT

Fotograf: Zara Daly Doublet
Utgivningsdatum: 2011-12-22
Recensionsdatum: 2012-01-28
ISBN: 978-91-1-303878-0

Aldrig mera banta! LCHF och KBT

Här är kokboken för dig som en gång för alla vill sluta banta och istället bli vän med maten och kroppen. Att laga god och hälsosam mat ska inte vara ett bekymmer och stjäla onödig kraft och tid. Med enkel, god och rolig matlagning behöver du inte känna att du går på diet.

Har ditt fokus handlat om kaloriräkning och dåligt samvete över att tiden inte räcker till för att skapa näringsrik kost för dig och din familj? Denna kokbok presenterar inte bara enkla, goda och nyttiga recept, den svarar även på de frågor kring LCHF-metoden som du möter i din vardag. Med hjälp av KBT och LCHF-kost kommer du att kunna balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får några enkla vardagsråd på hur du tar itu med ditt beteende kring mat.

Resten av kokboken ger svar på de vanligaste frågorna kring din matlagning för att underlätta vardagen och visa att LCHF är ett naturligt levnadssätt för hela familjen. Vad ska jag bjuda på till festen? Vad kan jag äta när jag är panikhungrig? Hur väljer jag rätt råvaror och halvfabrikat? Hur gör jag när jag blir bortbjuden?
Goda och enkla recept för dig som har slutat att banta och vill slippa lägga onödig energi på din kost och vikt!
218 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: december 2011

SENASTE RECENSIONERNA

"Betyg fyra" /I Form Sverige
"En utmärkt bok att fördjupa sig i."
hbl.fi
"De tar även upp tre andra viktiga faktorer som styr vikten - motion, sömn och stress." ELLE mat&vin "De tar även upp tre andra viktiga faktorer som styr vikten - motion, sömn och stress. Eftersom vikt och välmående hänger ihop med så många andra delar än kosten, så ger det verkligen den boken ett mervärde."

Cathrine Schück arbetar som kostrådgivare, KBT-coach och kostorienterad samtalsterapeut. Hon är författare till 27 kokböcker och frilansar som matskribent.

Utmärkelser:

Diplom och stipendium från Lilla Sällskapet , för utmärkta insatser för svensk gastronomi.
Gastronomiska akademiens guldpenna för matjournalistik.
Diplom från International Cookbook revue för The most outstanding culinary writing of the Year (1999).
Diplom från Utmärkt svensk form för formgivningen av boken Pasta vid spisen.

Mer om författaren

Maria Helander arbetar som beteendevetare, samtalsterapeut och skribent. Hon bloggar och skriver artiklar om inre- och yttre hälsa.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.