Omslagsbild: Stora betongboken

Fotograf: Malena Skote
Utgivningsdatum: 2017-03-16
ISBN: 978-91-1-307676-8

Stora betongboken

100 projekt från prova på till proffs

Malena Skotes tidigare böcker om betong var med och startade en trend i Sverige, där fler och fler människor började skapa med betong föremål för såväl hem som trädgård. Nu är hon tillbaka med den första riktigt stora boken om betong.

Betong är ett både billigt och opretentiöst material som passar så väl den oerfarne pysslaren som den redan betong-frälste. Att gjuta i betong och skapa sina egna betongföremål kräver inga förkunskaper och inga särskilda redskap. Som Malena själv säger: Att blanda betong är faktiskt inte svårare än att baka sockerkaka på pulver, om än något tyngre för armarna. Och man behöver ingen ugn.

I Stora betongboken presenterar Malena Skote 100 projekt från prova på-nivå till en mer avancerade föremål. Betong ska alltid gjutas i en form och det är denna form som avgör hur föremålet ska se ut. När man väl vant sig vid tankesättet finns det inga begränsningar för vad du kan skapa med betong, och ju fler projekt du testar, desto mer fantasifull blir du i ditt skapande! Stora betongboken innehåller 100 projekt med betong, varav merparten publicerats i Malena Skotes tidigare böcker.

Mer om författaren

NYHETER

Norstedts topplista

Den sista boken i Neapelkvartetten placerar sig direkt överst på listan över de hetaste böckerna.

Foto: Getty

Från prova på till proffs: Skapa med betong!

Stora betongboken bjuder på över 100 projekt för den som är nyfiken på betong. Vi delar med oss av ett perfekt projekt för nybörjaren.

Norstedts topplista

Skräckromanen som utspelar sig på ett demensboende är ny etta när vi uppdaterar listan över våra populäraste böcker.

Foto: Henric Lindsten
Se fler nyheter

Malena Skote är utbildad arkitekt och arbetar som skribent, illustratör och fotograf. I sina bästsäljande betong-, DIY- och trädgårdsböcker med enkla steg-för-steg-projekt vill hon inspirera läsaren att släppa loss sin fantasi och att skapa med händerna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.