Omslagsbild: Den sista dagen i december

Utgivningsdatum: 2012-09-24
Recensionsdatum: 2012-10-22
ISBN: 978-91-1-304446-0

Den sista dagen i december

En blivande brud, en misstagsfar, en snobb från Saltsjö-Boo, en regissör, en alkis, en lesbisk wannabe, en ovillig pop-prinsessa och en bajsprins. Är det vad de blev?

Milla och Måns och Carl och Jens och Pepsi och Tove och Frida och Teddy. Gamla vänner med en historia ihop. Det är klart, de hinner inte ses lika ofta längre. Frida har suttit ett år i turnébuss. Måns jobbar sena kvällar bakom en bardisk. Teddy har tagit över pappas firma. Tove tragglar med sina läkarstudier. Men när de väl ses brukar allt kännas som vanligt. Och att Milla ska gifta sig kommer visserligen som en överraskning, men det borde inte förändra någonting. Eller?

Det handlar om relationer och andra katastrofer. Om att kollidera och kanske mötas på nytt igen. Om allt man önskar och det man får istället. En varm och underhållande samtidsroman om ett gäng unga människor som befinner sig i ett skede då valen man gör är mer betydelsefulla än någonsin tidigare. Och då skamliga hemligheter måste komma upp i ljuset för att spricka som spöken.
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2012
"Mariette Glodecks fullkomligt geniala samtidsskildring av ett gäng vänner som kämpar med kvartslivskrisens övervintrade problem i ett decembergrått Stockholm"
nojesguiden.se
"Ömsint belysande samtidsskildring" /Norra Skåne "en ömsint och belysande samtidsskildring som visar hur svårt det är att veta vilken väg man ska välja i livet."Sophie Lossing
"Mariette Glodeck sätter fingret på känslan av att leka vuxen." /Bella Stenberg
www.gp.se
"Allt sitter som det ska" /Martina Lowden, DN

Mariette Glodeck är född 1967 och bor i Stockholm. Hon arbetar som copywriter. 2005 romandebuterade hon med Röda Vita Rosen. Hennes senaste bok var En station från Paradiset.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.