Omslagsbild: Hemligheten på Mercy Close

Översättare: Katarina Jansson
Utgivningsdatum: 2012-10-04
Recensionsdatum: 2012-10-29
ISBN: 978-91-1-304449-1

Hemligheten på Mercy Close

Marian Keyes efterlängtade nya roman med familjen Walsh är äntligen här! 34 år gammal har Helen Walsh liv inte blivit som hon tänkt sig. Sin lägenhet har hon blivit av med, arbetet som privatdetektiv går inget vidare och hennes underbara pojkvän insisterar på att vara väldigt godvän med sin exfru.

Så när Helens ex Jay Parker hör av sig med ett fall för henne, blir hon nyfiken. När det visar sig att det gäller försvinnandet av Wayne Diffney, en fjärdedel av Irlands största pojkband någonsin, då är hon minst sagt fast.

Bandet har en återföreningsturné på gång och Helen dras in i en värld av märkliga frisyrer, stora herrgårdar och ännu större egon, där alla har en baktanke. Men det finns fortfarande inga tecken av Wayne och tiden håller på att rinna ut.

Kommer hon att kunna knäcka fallet och ge sin karriär en ny start? Kommer Jay lyckas ta sig tillbaka in i hennes liv? Ska de mörka tankarna som alltid förföljer henne komma ikapp igen?
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2012
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anja Lundqvist
Utgiven: oktober 2012

SENASTE RECENSIONERNA

"Lättsam humor med finess" /Året Runt
"Passar dig som: Vill ha chicklitt med lite djup" /SOLO
"Deckarinspirerad chick lit med en twist" /Allehanda.se "Men när mysteriet kring den försvunna pojkbandsmedlemmen tätnar är den en riktig sidvändare.Jag hoppades in i det sista på en twist på slutet som gav boken det lilla extra, och jag blev inte besviken."Susanna Odraks
allehanda.se

Marian Keyes föddes på västra Irland 1963. Hon debuterade med Vattenmelonen, som utgavs på svenska 1998. Sedan dess har hennes romaner sålt i miljontals exemplar världen över och utkommer numera i närmare trettio länder: från Albanien till Vietnam. Hennes böcker innehåller både humor och svärta och behandlar begär, beroende och depressioner men är framförallt livsbejakande. I dag bor Marian Keyes i Dublin med sin man Tony. Vara vuxen är Keyes fjortonde bok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.