Omslagsbild: Vår julkokbok

Institution: Coop provkök
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Utgivningsdatum: 2012-11-01
Recensionsdatum: 2012-11-21
ISBN: 978-91-1-304489-7

Vår julkokbok

Nu kan du sluta leta efter de där gamla veckotidningarna du sparat med recept på klassisk och traditionell julmat. Släng de lösa lapparna med ingredienser till de fantastiska köttbullarna och favoriten bland sillinläggningarna.

De bästa julmatsrecepten finns samlade i Vår julkokbok, Sveriges mest aktuella grundkokbok, fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd inför julen. I Vår julkokbok hittar du alla klassiker och en hel rad nya recept. Allt från sylta till sill, pepparkakshus, julskinka, knäck och annat gott. Dessutom fakta och information om tillagningsmetoder och råvaror. Ingrediensförteckningen i yttermarginalerna i fetstil gör recepten lättöverskådliga. 320 välfyllda sidor med en jul exakt på pricken som man vill att den ska smaka.

Med Vår julkokbok är det lätt att lyckas med julens alla härliga maträtter och kakor. En lättläst, ljus och öppen julkokbok fylld med inspiration och glädje över julens alla goda maträtter och godis! Den stora uppslagsboken för hela julens mat. Vår julkokbok, den enda kokbok du behöver i jul. God jul och lycka till med allt julgott!
Mer om författaren
189 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: november 2012
"en ny klassiker i tiden" /Bröd
"Vilken perfekt julklapp till julälskaren det här är!" /Dagbladet Sundsvall
"en rik bok sett till recept" /Dagbladet Sundsvall "Det är en rik bok sett till recept. /.../ Boken är också rikligt illustrerad med bilder av maträtter, bakverk med mera. Redigeringen är välgenomtänkt."Anne M Lundgren
"Här finns klassiker till julbordet men också en hel del nyheter och spännande kombinationer" /Matmagasinet

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.