Omslagsbild: Välkommen ut på andra sidan

Utgivningsdatum: 2013-01-08
Recensionsdatum: 2013-01-21
ISBN: 978-91-1-304608-2

Välkommen ut på andra sidan

Välkommen ut på andra sidan utspelar sig i Stockholm och Göteborg. Den handlar om Malin, Lovisa och Sandra, tre tjejer i snart-30-årsåldern som alla brottas med sitt eget privata lilla helvete.

Malin är singel och jobbar i krogsvängen. Efter en glad kväll blir hon utsatt för något som bara händer andra, och dessutom av någon som hon trodde var hennes vän.

Lovisa har världens finaste pojkvän, Viktor. De är Viktor-och-Lovisa, och ska så förbli. Tills en dag då allt går sönder. Hur kunde det bli så banalt?

Sandra är fast i världens tråkigaste relation med Fredrik. Det enda som hjälper är en flaska vin innan sex eller ännu en muffin före middagen. Men kanske finns det något annat där utanför. Om hon vågar.

Välkommen ut på andra sidan är en vardagsroman. En bok för soffan och helgen, för tunnelbanan eller spårvagnen och självklart för de där minuterna innan sängdags. En berättelse med feministiska förtecken och svart underton, som ändå på sina ställen är riktigt lycklig. Ur det som är hemskt kommer ibland oväntade saker, vänner dyker upp där man inte visste att de fanns och ett jobberbjudande kan leda till både självinsikt och nya springskor.

Välkommen ut på andra sidan är en bok om kris och utveckling, en bok som vill hålla dig i handen och önska dig välkommen ut på andra sidan.
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2013
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: AnnaMaria Jansson
Utgiven: oktober 2020
"en läsupplevelse man mår bra av!" /Allers "Alla tre kommer ur sina upplevelser starkare ohc mer handlingskraftiga - det ger en läsupplevelse man mår bra av!"Gunilla Sandell
"AnnaMaria Jansson väljer att inte krångla till, förenkla eller överromantisera sin berättelse" /GP "Uppfriskande nog väljer Jansson att varken krångla till, förenkla, överromantisera eller skämta bort på ett sätt som är vanligt i typisk chick lit. Vilket delvis gör en jämförelse med genrebästsäljarna Denise Rudberg eller Martina Haag missvisande - men också visar att Jansson har större substans och stilistisk känsla."Bella Stenberg 
"Lätt att läsa och lätt att tycka om" "MMMM" /Må Bra
"Lättläst relationsroman med feministisk touch"
www.litteraturmagazinet.se

AnnaMaria Jansson, född 1979 och bosatt i Stockholm, är utbildad kulturvetare och journalist. Sedan 2006 har hon jobbat som sportreporter på diverse tidningar och på senare tid som reporter/kommentator och programledare på tv. Välkommen ut på andra sidan är AnnaMaria Janssons debutroman.

AnnaMaria bloggar även på: http://debutantbloggen.wordpress.com/

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.