Omslagsbild: Vintageparty

Fotograf: Martina Ankarfyr
Fotograf: Anna Larsson
Utgivningsdatum: 2013-03-26
Recensionsdatum: 2013-04-17
ISBN: 978-91-1-304813-0

Vintageparty

Fyndiga tips för flärdfulla fester
Vintageparty är boken för dig som vill bjuda till en riktigt personlig fest. Låt dig inspireras av sagolika bilder och skapa miljöer med influenser från äldre tider och bli årets festfixare.

Vintagebröllop och temafester, med utgångspunkt i Do It Yourself-rörelsen, är en stor trend i USA och Storbritannien. Nu tar författarna konceptet till Sverige! De populära mode- och vintagebloggarna Linda Hansson, Louise Lemming och Emma Sundh presenterar sju olika teman för fest:

Vårvimmel

Picknickparty

Folkparksfest

Skördefest

Båtbaluns

Reslust

Vinteryra


De underbart vackra bilderna, finurliga tipsen, läckra recepten, inspiration i form av sminkning, frisyrer och kläder och en nypa av din egen kreativitet gör det perfekta partyt möjligt. Miljömedvetenhet, budget och man tager vad man haver är utgångspunkt för idéerna. Författarna uppmuntrar också till att ta till vara på våra originella och genuina miljöer. Låt festlokalen utgöras av en rustik folkpark, en vacker gammal lada, en vindpinad brygga eller en blommande äng och bygg din fest på teman sprungna ur historiska traditioner - allt för att skapa nya.

SENASTE RECENSIONERNA

"Fixa sommarens finaste budgetfest" Student, bröllop, midsommar. Festsäsongen är i gång och nu är goda råd dyra. Eller? Festfixartrion Vintagefabriken har de roligaste budgettipsen till sommarens snyggaste fest.
bostadsguiden.unt.se
"många festfina idéer" /Elle Interiör
"Inspirationsbok för dig som vill göra din fest lite personligare" /Matmagasinet "Förutom vackra bilder finns det självklart finurliga tips, recept och inspiration för allt från makeup till kläderna."
"Missa inte den här lilla pärlan" /Elle Mat & Vin "Missa inte den här lilla pärlan med genomtänkta och fabulösa fester i olika retrostilar med tillhörande tips på både mat, dukning, makeup, kläder och frisyrer!"

Emma Sundh är journalist, stylist, författare och influencer med inriktning på hållbarhet, DIY och återbruk.


 

Mer om författaren

Louise Lemming har jobbat med design, inredning och PR. Hon bloggar om sina passioner på vintageprylar.wordpress.com. Louise är en sann vintagejunkie, något som återspeglas i den egna lägenheten som uppmärksammats i bland annat SvD Magasinet.

 

Mer om författaren

Linda Hansson driver Volang, en av Elle Interiörs mest lästa bloggar, och arbetar som dekoratör samt frilansande journalist och inredningsstylist.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.