Omslagsbild: Till minnet av Edward

Översättare: Eva Mazetti-Nissen
Utgivningsdatum: 2013-02-11
ISBN: 978-91-1-304857-4

Till minnet av Edward

Den nedgående solen sände några sista strålar av döende ljus över den ödsliga kyrkogården. Deborahs blick följde två tjattrande, bråkande ekorrar, den ena försvinner. Du tror väl inte att han är så listig att Rösten dog. Hon blev alldeles torr i munnen. Ord flydde. Tankar löstes upp. Ett barns nakna kropp låg under trädet.

Thomas Lynley och Barbara Havers undersökning vid en engelsk internatskola leder dem rakt in i ondska som dolts i åratal.

Elizabeth George är en av världens mest framgångsrika deckardrottningar. Hennes utgivning är enorm och hennes böcker är översatta till över tjugo språk.
Mer om författaren

Elizabeth George föddes i Warren, Ohio, och växte upp i staden Mountain View nära San Francisco. Hon avlade filosofie magisterexamen i engelska vid University of California i Riverside och har också tagit examen i socialt arbete vid California State University i Fullerton. I tolv och ett halvt år undervisade hon i allt från stödundervisning i engelska till Shakespeare. Hon valdes då också bl a till "Årets lärare". Elizabeth George är bosatt på Whidbey Island utanför Seattle i staten Washington.

Elizabeth George är den psykologiska spänningsromanens okrönta drottning. Hennes romaner om New Scotland Yard-inspektörerna Thomas Lynley och Barbara Havers har belönats med en mängd internationella priser och även filmatiserats för TV av brittiska BBC.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.