Omslagsbild: Från idé till succé

Utgivningsdatum: 2013-10-23
Recensionsdatum: 2013-11-13
ISBN: 978-91-1-304873-4

Från idé till succé

En högst personlig inspirationsbok
Från idé till succé är Andreas Carlssons personliga och motiverande karriärhandbok för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke, skriver en hit och paketerar och pitchar din idé till näringslivet på ett framgångs­rikt sätt.

Och när du äntligen lyckats måste förstås succén förvaltas, och allra helst upprepas. Med handfasta råd och personliga reflektioner inspirerar författaren till upprepade succéer och nya idéer. Även den mest drivna och talangfulla entusiasten kan råka ut för svackor och motgångar. Då finns det recept på motgift. Andreas guidar dig åt rätt håll och tipsar om omvägar kring idétorka, ängslighet och negativa tankar.

I boken intervjuas också andra kända artister och entreprenörer som har lyckats leva ut sina drömmar och bygga starka personliga varumärken, till exempel Gene Simmons, Richard Branson och Katy Perry.

Andreas Carlsson går sin egen väg och vågar sudda ut gränserna mellan musik, reklam, varumärkesbyggande och entreprenörskap. I boken delar han också med sig av sina tankar om vardagen, kändiskapet, kärleken, framtiden och sin något ovanliga syn på livet. Livet där vi alla vill vara vinnare.
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2013

SENASTE RECENSIONERNA

"Detta är en bok som motiverar, inspirerar, peppar och med en massa jävlar anamma." "Den här boken är precis lika inspirerande som hans första bok. Detta är en bok som motiverar, inspirerar, peppar och med en massa jävlar anamma. Boken är fylld av idéer och tips. Man skulle kanske kunna tro att den riktar sig till personer som ska starta företag eller har oändligt med pengar för att följa sina drömmar. Men den riktar sig faktiskt till vem som helst av oss, stora som små drömmar och mål, alla kan få ut något av denna bok." 
zellysbokblogg.blogspot.se

Andreas Carlsson är en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare, med en meritlista som inkluderar hitar åt Britney Spears, Céline Dion, Westlife, Katy Perry m.fl. Han är även musikproducent, skivbolagsägare, föreläsare, författare, jurymedlem i programkoncept som Idol och X-Factor och grundare av skolan Academy Of Music And Business.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.