Omslagsbild: Falleri  fallera  falleralla

Utgivningsdatum: 2015-05-07
Recensionsdatum: 2015-05-25
ISBN: 978-91-1-304972-4

Falleri fallera falleralla

Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.
Mer om författaren
207 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2015
39 kr Bok - Storpocket
Utgiven: januari 2016
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Stefan Sauk
Utgiven: maj 2015
207 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Stefan Sauk
Utgiven: juni 2015
"Fint tecknat lag på sluttande plan. Betyg: 4" /Marie Peterson, Icakuriren
"Sätter punkt med crescendo" /Östersunds-Posten "Gerhardsen är en god skildrare av både människor, relationer och miljöer i Stockholm. Hon lyckas dessutom få till en intrig som leder till ett nackhårsresande och blandvändarkrävande dubbelcrescendo på slutet."Ragna Fallander
"Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen." /Borås Tidning
"'Falleri fallera falleralla' är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie." /Ölandsbladet "Carin Gerhardsen har skrivit en bok där spänningen hela tiden stiger och där de sista sidorna blir ett crescendo av händelser innan alla trådar knyts ihop. "Falleri fallera falleralla" är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie."

Carin Gerhardsen, född 1962, är från början utbildad matematiker vid Uppsala Universitet. Hon debuterade 1992 med den filosofiska idéromanen På flykt från tiden och 2008 kom kriminalromanen Pepparkakshuset, första delen i den populära serien om teamet vid
Hammarbypolisen. Den följdes av Mamma, pappa, barn, Vyssan lull, Helgonet, Gideons ring, Hennes iskalla ögon, Tjockare än vatten och Falleri fallera falleralla. Hon debuterade som barnboksförfattare 2019 med den hyllade Projekt Gemini – Ett annat jag, som hon skrivit tillsammans med Petter Lidbeck.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.