Omslagsbild: Familjen Walsh A-Ö

Översättare: Katarina Jansson
Utgivningsdatum: 2013-04-24
Recensionsdatum: 2013-05-13
ISBN: 978-91-1-305116-1

Familjen Walsh A-Ö

Det är närmare tjugo år sedan Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, gjorde succé och blev tongivande inom chick lit-genren. Sedan dess hennes böcker om familjen Walsh, och framför allt döttrarna Walsh, lästs och älskats över hela världen. Nu är det mamma Walsh tur att berätta sin historia och hon gör det i lexikonform.

Marian Keyes blandning av humor, svärta och romantik får en ny dimension när mamman berättar om sin tillvaro i bokstavsordning. Livet som matriark i familjen Walsh (maken Jack och döttrarna Claire, Margaret, Rachel, Anna och Helen) avhandlas från A till Ö. Bland annat bekänner hon sin kärlek till sångaren Michael Bublé, diskuterar sina döttrars depressioner och berättar om sin egen mamma.

Författarens senaste bok om familjen Walsh var Hemligheten på Mercy Close, som utkom hösten 2012. Familjen Walsh A-Ö är en godbit för såväl nya som gamla Marian Keyes-fans.


Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2013

SENASTE RECENSIONERNA

"Hon skriver här på ett lättförståeligt och ledigt sätt med lite svart humor"
bokkatten.blogg.se

Marian Keyes föddes i Limerick 1963 och växte upp i Cavan, Cork, Galway och Dublin. Hon flyttade till London som 20-åring, men bor nu i Dún Laoghaire med sin make Tony. Förutom att skriva tycker Marian Keyes om att läsa, gå på bio, skor, handväskor och feminism. 2019 fick hon ta emot en hedersdoktortitel vid universitetet i Limerick. Marian Keyes slog igenom med Vattenmelonen (1998) och hennes böcker har sålt i 30 miljoner exemplar över hela världen och översatts till flertalet språk.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.