Omslagsbild: Familjen Walsh A-Ö

Översättare: Katarina Jansson
Utgivningsdatum: 2013-04-19
Recensionsdatum: 2013-05-13
ISBN: 978-91-1-305116-1

Familjen Walsh A-Ö

Det är närmare tjugo år sedan Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, gjorde succé och blev tongivande inom chick lit-genren. Sedan dess hennes böcker om familjen Walsh, och framför allt döttrarna Walsh, lästs och älskats över hela världen. Nu är det mamma Walsh tur att berätta sin historia och hon gör det i lexikonform.

Marian Keyes blandning av humor, svärta och romantik får en ny dimension när mamman berättar om sin tillvaro i bokstavsordning. Livet som matriark i familjen Walsh (maken Jack och döttrarna Claire, Margaret, Rachel, Anna och Helen) avhandlas från A till Ö. Bland annat bekänner hon sin kärlek till sångaren Michael Bublé, diskuterar sina döttrars depressioner och berättar om sin egen mamma.

Författarens senaste bok om familjen Walsh var Hemligheten på Mercy Close, som utkom hösten 2012. Familjen Walsh A-Ö är en godbit för såväl nya som gamla Marian Keyes-fans.


Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"Hon skriver här på ett lättförståeligt och ledigt sätt med lite svart humor"
bokkatten.blogg.se
101 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: april 2013

Marian Keyes föddes på västra Irland 1963. Hon debuterade med Vattenmelonen 1998 (Watermelon 1995). Sedan dess har hennes romaner sålt i miljontals exemplar världen över och utkommer i närmare trettio länder: från Albanien till Vietnam. Hennes böcker innehåller både humor och svärta och behandlar begär, beroende, depressioner, men är framförallt livsbejakande. Idag bor Marian Keyes i Dublin med sin man, Tony.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.