Omslagsbild: Den magiska milen

Fotograf: Madeleine Söder
Utgivningsdatum: 2014-02-27
Recensionsdatum: 2014-03-19
ISBN: 978-91-1-305207-6

Den magiska milen

Förbättra din löpning vecka för vecka
Milen är en distans alla kan förhålla sig till. Oavsett om du är maratonlöpare eller en glad amatör.

I den här boken guidar löparproffset Maria Akraka dig till att bli bättre på att springa en mil. Det är en bok för alla som redan håller på med löpning eller för dem som vill komma igång. Att träna för att springa en mil är användbart oavsett om du ska springa Vårruset, Tjejmilen, Göteborgsvarvet eller ett maraton. Och för dig som inte tänker springa något lopp alls är milen ändå något magiskt.

I den här heltäckande boken hjälper Maria såväl nybörjare som vana löpare att komma närmare drömmen om att springa lätt och utan ansträngning. Hon har skapat träningsprogram för tre olika nivåer som sträcker sig över ett helt år. Det är enkelt att hoppa på det träningsprogram som passar dig bäst eller att byta nivå.

Förutom träningsprogrammen delar Maria med sig av sina bästa tips, sin inspiration och massor av fakta för att göra dig till en bättre löpare. Vilken utrustning behöver man? Hur tränar man med intervaller? Vad bör man tänka på när det gäller maten?

"Förr sprang jag för att jag älskade att springa, idag springer jag för att jag älskar att leva."
Mer om författaren
107 kr Bok - Flexband
Utgiven: februari 2016

SENASTE RECENSIONERNA

Maria Akraka medverkar i TV4 Nyhetsmorgon "Även du som är otränad kan springa en mil enligt löparen Maria Akraka. Se när hon ger Tilde de Paula löpartips i TV4:s gym."
www.tv4.se

Maria Akraka är en av Sveriges bästa medeldistanslöpare och har tagit 18 SM-guld, två svenska rekord och var under karriären rankad femma i världen på 800 och 1500 meter inomhus. Hon jobbar också som föredragshållare och sportkommentator.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.