Omslagsbild: Nätter i Reykjavik

Översättare: Ylva Hellerud
Utgivningsdatum: 2014-11-06
Recensionsdatum: 2014-11-24
ISBN: 978-91-1-305332-5

Nätter i Reykjavik

Böckerna om den isländske kriminalpolisen Erlendur Sveinsson har gett Arnaldur Indridason internationell stjärnstatus. Prisbelönt och översatt till många språk återvänder Indridason till historiens början. Det är dags att möta Erlendur som nyutexaminerad polis.

Ensamvargen Erlendur Sveinsson har precis tagit sin polisexamen och jobbet i Reykjavik är tufft. Våld, brott och misär präglar numera hans vardag. Han kan inte släppa ett ouppklarat dödsfall. En uteliggare han ofta stötte ihop med på nätterna har hittats drunknad i ett dike. Ingen tycks bry sig om vad som har hänt. Men mannens öde griper tag i Erlendur och jakten på sanningen om vad som hänt kommer att föra honom djupt in i Reykjaviks mörka undre värld.
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: november 2014
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Pale Olofsson
Utgiven: november 2014
145 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Pale Olofsson
Utgiven: juli 2020
254 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Pale Olofsson
Utgiven: november 2014

SENASTE RECENSIONERNA

"Spännande skildring av olycksbarn" /Länstidningen Södertälje

Arnaldur Indridason har totalt sålt i 1,3 miljoner exemplar av sina böcker i alla format enbart i Sverige sedan debuten med Glasbruket 2003. Efter den historiska Skuggasund-trilogin, som utspelar sig i Reykjavik under andra världskriget med Flovent och Thorson som hjältar, har Indridason lanserat en ny serie som totalt ska omfatta 8-10 titlar med den pensionerade polisen Konrad som huvudperson. Flickan vid bron är roman nummer två i Konrad-serien.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.