Omslagsbild: Gör om hemma

Fotograf: Daniel Cohn
Utgivningsdatum: 2014-03-25
Recensionsdatum: 2014-04-16
ISBN: 978-91-1-305473-5

Gör om hemma

Inredarens bästa proffsknep och budgettips
Är du trött på hur du har det hemma? Vill du med enkla medel förändra och styla om utan att behöva ta ett banklån på kuppen? Då är det här boken för dig.

Det sägs att vårt hem är vår borg och för de flesta av oss är det viktigt att ha ett vackert och funktionellt hem som speglar vilka vi är. Men kanske har du ett vardagsrum som inte alls är din stil? Eller ett ofräscht badrum som behöver fixas till? Ett tråkigt sovrum eller en hall med bristfällig förvaring?

I Gör om hemma! visar inredaren Andrea Engsäll hur man på enkla och plånboksvänliga sätt kan förändra och förnya sitt hem. Hon går igenom hemmet rum för rum och delar generöst med sig av sina proffsknep, så att du på egen hand kan skapa ditt drömhem.

För varje rum finns några projekt med konkreta steg för steg-beskrivningar och tillhörande bilder. Dessutom enkla stylingknep och piff, men också härliga och inspirerande bilder och idéer. I vardagsrummet lär till exempel Andrea oss att göra ett eget soffbord eller hur man helt byter rummets stil och uttryck genom några enkla trick. Och i sovrummet visar hon oss hur man lätt fixar flera olika typer av sänggavlar. Allt med en begränsad budget.

Utöver hemmets rum gör vi ett par djupdykningar i ämnen som belysning, förvaring, färgsättning, ytskikt och textilier.

Under sina år som inredare och skribent i tv-program och tidningar vet Andrea Engsäll hur man med enkla medel kan åstadkomma stora förändringar. I den här boken får vi ta del av hennes bästa insidertips, proffsknep, idéer och konkreta projekt, och dessutom massor av inspiration.
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"En av årets finaste böcker!" /Vårt Nya Hus
"Du får enkla stylingknep och piff, men också härliga och inspirerande bilder och idéer." /Vårt nya hus "Utöver hemmets rum går de även igenom belysning, förvaring, färgsättning, ytskikt och textilier. Allt du kan tänkas stå frågande om inför din renovering."
"favorit" /Hem Ljuva Hem "... idéerna är många, lättförståeliga och originella. Snygga och tydliga bilder beskriver även bra idéer för belysning och färgsättning."

Andrea Engsäll är inredare och skribent och driver bloggen Mellan damm och glam på Amelia. Hon har tidigare varit inredare i tv-programmen Hotellräddaren, Arga snickaren, Homestyling och Till Salu och skrivit för flera olika inredningstidningar. Andrea är 36 år och bor med sina barn i Stockholm.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.