Omslagsbild: Veckans favoriter

Institution: Coop provkök
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Utgivningsdatum: 2014-08-14
ISBN: 978-91-1-305477-3

Veckans favoriter

Middag på bara 30 minuter
Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen.

Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet!

Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den. Sluta stressa över vad ni ska äta till middag - allt hittar du här!

Mer om författaren
209 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2014

SENASTE RECENSIONERNA

"Oslagbart snabbt, gott, enkelt och nyttigt" "Sara Begner, som tagit fram boken, är till vardags matinspiratör på Coop, hon har skrivit flera kokböcker tidigare, bland annat Glöd och Vår Gröna Kokbok, och det är kul med en matbok där vardagsingredienserna är så vanliga och där fokus är på maten och inte på tjusiga fotografier.Och ja, det finns några godsaker med till efterrätt som citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter och kesellaglass med hallon. Den går inte av för hackor!"Belinda Graham
www.tidningenkulturen.se

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.