Omslagsbild: Superlicious!

Fotograf: Susanne Kindt
Utgivningsdatum: 2014-11-06
Recensionsdatum: 2014-11-26
ISBN: 978-91-1-305529-9

Superlicious!

Balans och toppform inifrån och ut
Efter succén med Bodylicious kommer nu radarparet Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma boostande och inspirerande anda - Superlicious!

Här tar Sofi och Julia Bodylicious-livsstilen ett steg längre. I träningsdelen hittar vi nya övningar med efterfrågade fokus: löpning, den effektivaste 20-minutersträningen, de bästa övningarna för mage och rumpa och avstressande yoga.

I kostdelen hittar vi goda och hälso­samma recept på bland annat juicer, mellanmål, middagar och desserter, men också topp 10-maten som får dig att må fantastiskt, bästa tipsen för att bli av med sockersuget och mycket mer.

Både Sofi och Julia är nyblivna mammor och i bokens Mamalicious-avsnitt delar de med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning både under och efter graviditeten, allt enligt Superlicious-livsstilen.

Som avslutning i boken hittar vi ett riktigt bootcamp-program, enkelt och roligt att följa!
269 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2014
"Helt Superlicious!" /Plaza Kvinna
"... går mer på djupet och ger många infallsvinklar och nya idéer." /Elle Mat & Vin "Enkla men effektiva träningsövningar, lättlagade och smakrika recept, peppande tips och smarta tankevanor – uppföljaren till Bodylicious går mer på djupet och ger många infallsvinklar och nya idéer."
"Jag kan verkligen rekommendera Superlicious. Kanske den perfekta julklappsboken till den hälsointresserade flickvännen/frun/mamman?!"
familjensundberg.se
Sofi Fahrman och Julia Fors gäster i TV4 Nyhetsmorgon
www.tv4.se

Sofi Fahrman är modeskribent och ligger bakom Aftonbladets storsatsning TheYouWay.com som också huserar hennes blogg Sofis Snapshots, en av Sveriges största bloggar sedan många år tillbaka. Sofi har varit programledare för bland annat det svenska Project Runway och har skrivit fem bästsäljande böcker, nu senast hälsoböckerna Bodylicious och Superlicious tillsammans med Julia Fors.

Mer om författaren

Julia Fors är kostrådgivare och hälsojournalist på Aftonbladet Wellness. Hon föreläser dessutom om kost och wellness och har skrivit den bästsäljande hälsoboken Bodylicious tillsammans med Sofi Fahrman. Julia bor i Göteborg med sin man och dotter. Hon älskar frihetskänslan av en löprunda längs klipporna på västkusten och lagar gärna och ofta sin specialitet: desserter med en nyttig twist.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.