Omslagsbild: Den glömda rosenträdgården

Översättare: Lina Erkelius
Utgivningsdatum: 2015-04-10
Recensionsdatum: 2015-05-04
ISBN: 978-91-1-305833-7

Den glömda rosenträdgården

Molly Hennessy lämnas ensam när hennes make David oväntat dör i hjärtinfarkt. Deras hus i byn Kilfinn är charmigt men befinner sig till stora delar i förfall. Till Mollys förskräckelse hör dessutom banken av sig och vill att hon betalar av lånen på huset.

Hennes brorsdotter Kim behöver en ny start i livet. När Molly får en idé om hur Mossbawn House ska räddas gör de båda Gina, som jobbar i byns kafé, delaktig i planerna.

Efter framgångarna med En liten hattaffär på hörnet och Kockskola för ensamma hjärtan visar Marita Conlon-McKenna återigen att hon skriver irländsk feel-good när den är som bäst.
Mer om författaren
60 kr Bok - Pocket
Utgiven: oktober 2015
49 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: april 2015

Marita Conlon-McKenna är en av Irlands främsta barn- och ungdomsförfattare som numera även skriver vuxenromaner med framgång. Hon är aktiv medlem i Irländska PEN och har tidigare belönats med International Reading Associations pris för bästa roman. Marita Conlon-McKenna är bosatt i Blackrock söder om Dublin med sin familj.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.