Omslagsbild: Undersökning i en bassäng

Utgivningsdatum: 2015-03-25
Recensionsdatum: 2015-04-13
ISBN: 978-91-1-305914-3

Undersökning i en bassäng

Peter har köpt ett stort hus vid kusten som han påstår ska bli hotell. Hit kommer först vännen Alejandro och sedan gästen Lea, som lider av sviterna efter en svår bilolycka.

Peter och Alejandro kan inte förstå hur hon har hittat till ett hotell som ännu inte öppnat. Till det märkliga huset hör en bassäng och det är här deras samtal tar sin början. Det börjar som en lek, men får snart en allvarligare ton.

Marie Petersons Undersökning i en bassäng handlar om hur hemligheter tar plats i människors liv - men också vad som kan hända om man dyrkar upp låsta rum.

Om hennes förra roman, Harriet, skrev Kajsa Ekis Ekman i DN: "en mycket säregen berättelse som växer i en och blir häftigare ju mer man läser".
Mer om författaren
193 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2015
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"Marie Peterson har skickligt rört om i bassängens vatten, nu stillar sig ytan." /GP
"Med starkt, rakt språk och en berättarröst som förråder karaktärerna på ett smygande sätt som nästan angränsar till magisk realism, målar Marie Peterson upp en dystopisk aprilvecka, som ändå inte är helt utan hopp." /Kristianstadsbladet

Marie Peterson är kritiker och kulturjournalist. Hon debuterade 2005 med den uppmärksammade romanen Du tror du vet allting. Romanen om ett försvinnande, Harriet, kom 2012 och fick lysande recensioner. Hon bor sedan flera år i Kivik.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.