Omslagsbild: Sött utan vitt socker

Fotograf: Jenny Grimsgård
Utgivningsdatum: 2014-09-01
Recensionsdatum: 2014-09-24
ISBN: 978-91-1-305962-4

Sött utan vitt socker

Hälsolarmen duggar tätt och sockret beskrivs som vår värsta fiende. Allt fler söker efter de goda men mer hälsosamma alternativen. Vi vill kunna unna oss det söta med gott samvete.

Emelie Holm är en självlärd dessert­kreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.

I Sött utan vitt socker presenteras hälsosamma recept på allt från småkakor till tårtor, mousser och parfaiter. Rå choklad, nötter, frukt och bär öppnar upp en hel värld av möjligheter! Och utgångspunkten är att alla ingredienser ska finnas att köpa på såväl ICA i Hässleholm som COOP i Finspång.
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"Emelie Holm presenterar lite hälsosammare recept på desserter – smakfullt och smart." /Elle Mat & Vin
206 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2014
105 kr Bok - Flexband
Utgiven: december 2015

Emelie Holm startade Sveriges första cupcakebageri. Kärleken för bakning och sötsaker har sedan dess utvecklats och idag arbetar Emelie som dessertkreatör/webbredaktör och ägnar tid åt att hitta på nya innovativa recept, hålla i bakkurser, blogga samt leverera godsaker till bröllop. Vi ser henne varje söndag på TV4 där hon bakar söta saker utan vitt raffinerat socker. Emelie driver också bloggen Kissing sugar goodbye.

 

 

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.