Omslagsbild: Gyllene sonen

Översättare: Patrik Hammarsten
Utgivningsdatum: 2015-07-29
Recensionsdatum: 2015-08-17
ISBN: 978-91-1-306144-3

Gyllene sonen

Uppföljaren till den hårdkokta science fiction-succén Rött uppror. Den unge gruvarbetaren Darrow upptäcker att han och de andra Röda levt i en lögn, orkestrerad av den styrande klassen de Gyllene. De jobbar inte för att göra Mars beboelig, de jobbar för att härskarna ska leva i lyx och överflöd.

Med hjälp av en grupp rebeller lyckas Darrow byta identitet och utseende för att bli en Gyllene.

Han infiltrerar Akademin där de kommande ledarna utbildas, hans mål är att förstöra systemet inifrån. Nu fortsätter kampen. Med nya fiender och nya allierade.
Mer om författaren
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: februari 2016
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2015
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Niklas Engdahl
Utgiven: juli 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"Den här serien har definitivt slagit mig med häpnad, och jag rekommenderar den till absolut alla. Så fantastisk! 9,5/10"
petrasbokblogg.blogspot.se
"Jag tycker att den här trilogin är helt briljant." "Ni vet kanske att jag verkligen älskade & hyllade första boken, Rött uppror, i den här trilogin? Jo, så visst var förväntningarna höga på den här boken när jag fick den i brevlådan för några veckor sedan. Och man kan absolut säga att Gyllene sonen nådde upp till dem, rev dem och höjde ribban ännu högre för tredje & sista delen, (som på eng. heter) Morning Star. /.../Pierce Brown må kanske vara en debutförfattare, men den här serien - Red Rising Trilogy - är en och förblir en utav mina absoluta favoritserier - för den är en riktig guldgruva. Nej, förresten, en oslipad diamantgruva - för det är vad den är, en oslipad diamant. så läs, fängslas & njut!"
dolasbokblogg.blogspot.se

Efter att ha gått ut college 2010 jobbade Pierce Brown bland annat som chef för sociala medier på ett nystartat högteknolo­giskt företag, och som medhjälpare på en senators valkampanj. Numera bor han i Los Angeles och skriver på heltid. Järnguld är den fristående fortsättningen på de tidigare böckerna i Rött uppror­serien: Rött uppror, Gyllene sonen och Morgonstjärnan.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.