Omslagsbild: Vår Kokbok Vegan

Institution: Coop provkök
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Utgivningsdatum: 2015-04-13
Recensionsdatum: 2015-04-29
ISBN: 978-91-1-306193-1

Vår Kokbok Vegan

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Du lär dig allt om tillagningsmetoder, hur du förbereder, förvarar och hittar de bästa veganska råvarorna. Du får härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra med rotfrukter, groddar, alger, nötter, baljväxter och bär.

Vår kokbok Vegan är din uppslagsbok i köket när du ska laga vardagsmiddagen, festmiddagen, ha släkten hemma på buffé eller helt enkelt vill äta något lätt på kvällen. Här hittar du de självklara klassikerna i vegansk form men också helt nya rätter med tydliga smaker. Rejäl mat som man blir mätt av - och som dessutom är klimatsmart.
Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"En kokbok som kan inspirera både nybörjare och entusiaster för grönt till nya kulinariska upplevelser." /Allas
"Vår kokbok Vegan är ett ambitiöst verk med det uttalade målet att bli en uppslagsbok för gamla och nya veganer." /Miljömagasinet

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.