Omslagsbild: Lofsans mammaträning

Fotograf: Linda Alfvegren
Utgivningsdatum: 2015-07-30
Recensionsdatum: 2015-08-26
ISBN: 978-91-1-306664-6

Lofsans mammaträning

Skapa formen med kompletta träningsprogram
Att föda barn är en av de mest omvälvande upplevelserna i en kvinnas liv. Allt förändras - naturligtvis kroppen och rutinerna, men också hela livet. Att ta hand om sig blir också därför ännu viktigare.

Lofsans mammaträning - skriven av den erfarna PT:n Lovisa "Lofsan" Sandström - är den första träningsboken som ser helheten i en nybliven mammas liv, och som kombinerar konkreta, effektiva träningsprogram med frågor om mammarollen och livsförändringar.

I tydliga och utförliga träningsprogram med avstamp i vad som händer i kroppen under graviditeten och efter förlossningen, guidar Lovisa oss till hur vi tränar säkert, skadefritt och i en lämplig takt. En bok för dig som vill bli en stark och stolt mamma på dina egna villkor.
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"... kombinerar effektiva träningsprogram med frågor om mammarollen på ett kul och personligt sätt." /Hälsa & Fitness
"Lovisa ger mammor träningstips" "Att komma igång och träna efter förlossningen ger inte bara mer muskler och bättre blodvärden. Den stora vinsten är ökad tilltro till sig själv och känslan av att må bra. Det säger Lovisa Sandström som har skrivit boken "Lofsans mammaträning"."
www.mitti.se
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2015

Lovisa "Lofsan" Sandström är utbildad personlig tränare, idrottslärare och kostrådgivare, inriktad på träning för kvinnor. Hon driver Lofsangruppen, ett online-team inom personlig träning med studio i Stockholm. Hon syns regelbundet i tv som rådgivare inom träning.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.