Omslagsbild: Superhälsa!

Fotograf: Stephanie Bjelkstam
Utgivningsdatum: 2015-08-05
Recensionsdatum: 2015-08-19
ISBN: 978-91-1-306665-3

Superhälsa!

Friskare, fräschare livsstil med recept från LA
Följ med på en roadtrip längs Kaliforniens kust - den hälsosamma maten och livsstilens mecka.

Välkommen till Marita Karlsons gröna kök i Venice, Kalifornien. Här lagar hon sina favoritrecept som alla bygger på hälsosamma och naturliga ingredienser. Det är allt från enkla vardagsfrukostar och härliga helgbruncher till matiga lunch- och middagsrätter. Däremellan nyttig festmat, sunda sötsaker, snacks, juicer, smoothies och renande detoxmat - allt näringsriktigt och energivande med naturliga superingredienser.

Dessutom får vi följa med Marita till några av hennes smultronställen längs den kaliforniska kusten, som också bidrar med några av sina typiska rätter.

I Superhälsa! får vi följa med på en hälsoresa i ordets rätta bemärkelse. Massor av läckra recept men även inspiration till en hälsosammare och naturligare livsstil.
230 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015
109 kr Bok - Flexband
Utgiven: november 2016

Marita Karlson är modell och driver en hälso- och livsstilsblogg, californication.se. Hon bor i Venice Beach i Kalifornien, hälsomeckat framför alla andra, med sin sambo och sin hund. 2014 utkom hennes första bok, Hälsokick!

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.