Omslagsbild: Den gode vargen

Utgivningsdatum: 2016-10-18
Recensionsdatum: 2016-10-31
ISBN: 978-91-1-306680-6

Den gode vargen

Sjuksköterskan Sophie Brinkmann har ofrivilligt dragits in i den kriminella världen. Nu är hon internationellt efterlyst och gömmer sig i Prag tillsammans med sin son Albert. Tommy Jansson, kriminalkommissarie i Stockholm, behöver hitta henne. Hon vet på tok för mycket om hans smutsiga byk, och planen är att ta livet av henne, för att sedan fortsätta sitt liv i lugn och ro.

På ett kloster i Toscana gömmer sig den utfattige maffiabossen Hector Guzman. Han tänker ta tillbaka sin son Lothar, sitt imperium - allt som är hans - med råge. Hatet och hämnden är större än godheten hos munkarna som han lever hos. Nu samlar sig Hector samlar sig för den slutgiltiga striden.

I den tredje och avslutande delen i Alexander Söderbergs trilogi om Sophie Brinkmann och Hector Guzman, Den gode vargen, rör sig handlingen obönhörligt mot sin mörka slutpunkt.

Mer om författaren
89 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2016
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2016
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Johan Rabaeus
Utgiven: oktober 2016
209 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Johan Rabaeus
Utgiven: december 2016
269 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Johan Rabaeus
Utgiven: december 2016

SENASTE RECENSIONERNA

"Han har placerat sig i en egen liten nisch med sin tempofyllda action." [...] "Trilogin om Sophie, Hector Guzman och de andra har alla förutsättningar att bli lysande filmproduktioner. Och som böcker är de spännande – om än för stunden."  
Östra Småland

Alexander Söderberg, född 1970, är bosatt på Österlen och har tidigare arbetat med tv-manus som manusförfattare, redaktör och dramaturg. Han debuterade 2012 som författare med Den andalusiske vännen, den första delen i en trilogi med sjuksköterskan Sophie Brinkmann i centrum. Trilogin ges ut i en rad länder, inklusive USA och England, och filmrättigheterna är sålda till Hollywood. Debuten följdes upp med Den andre sonen (2014) och nu är det dags för den avslutande delen, Den gode vargen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.