Omslagsbild: Gurun i Pomonadalen

Utgivningsdatum: 2015-05-18
Recensionsdatum: 2015-06-08
ISBN: 978-91-1-306684-4

Gurun i Pomonadalen

Efter vännen Yogis storslagna indiska bröllop återvänder Göran Borg till Sverige. Han är arbetslös, förhållandet knakar i fogarna och han dricker för mycket.

Men så dyker Yogi upp i Sverige och tillsammans beger de sig till Pomonadalen på Österlen. Där blir Yogi mycket populär tack vare sitt stora hjärta och öppna sinne. Huset fylls av allehanda sökare och den lokala tidningen skriver uppskattande om den karismatiske indiske gurun. Men det är inte alla i trakten som gillar det främmande.

Gurun i Pomonadalen är den tredje och sista fristående delen i Mikael Bergstrands populära Indiensvit. En roman om svenska underligheter, sökandet efter sitt rätta jag och förmågan att älska både sig själv och andra, skriven med samma varma humor som gett Delhis vackraste händer och Dimma över Darjeeling många läsare.
Mer om författaren
59 kr Bok - Pocket
Utgiven: juli 2016
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2015
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Björn Granath
Utgiven: maj 2015
207 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Björn Granath
Utgiven: juni 2015
255 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Björn Granath
Utgiven: juni 2015
"Bergstrand har skrivit en väldigt rolig roman med precis lagom dos beska." /Icakuriren
"Varm bok som lyser upp hösten!" /Allas
"Underhållande om svenska underligheter, sökandet efter sitt rätta jag och förmågan att älska både sig själv och andra." /Tara
"Mikael Bergstrand skriver enkelt och lätt och även om boken enbart ger underhållning för stunden så blir det en trevlig stund." /Nerikes Allehanda

Mikael Bergstrand är författare och journalist från Malmö. 2007–2011 bodde han i Indien, där han fortfarande vistas i perio­der och arbetar som reseledare. Efter fyra kriminalromaner fick han 2011 sitt stora genombrott med Delhis vackraste händer, som har sålts till ett tiotal länder och även kommer att bli tv-serie i Sverige.

Vid sidan av sitt skrivande är Mikael också en flitig föreläsare. Bibliotek, bokcirklar, skolor, föreningar, skrivcirklar, företag, resebolag, kommuner och intresseorganisationer tillhör dem som har anlitat honom genom åren.

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.