Omslagsbild: Veckans Vego

Institution: Coop provkök
Illustratör: Christina Drejenstam
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Recensionsdatum: 2015-08-26
ISBN: 978-91-1-306695-0

Veckans Vego

Grön middag på bara 30 minuter
Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik grön middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen. Och allt är vegetariskt!

Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet!

Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den. 
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"Perfekt inspirationskälla." /ELLE Mat & Vin "Sara Begner lyckas alltid göra maten variationsrik, uppfinningsrik och trendig - men ändå inte för krånglig och inte för konstig för en barnfamilj."
Sara Begner lagar mat ur "Veckans vego"
www.tv4.se
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår