Omslagsbild: Våra bästa år

Översättare: Carla Wiberg
Utgivningsdatum: 2016-09-08
Recensionsdatum: 2016-09-26
ISBN: 978-91-1-306700-1

Våra bästa år

Lawrence och Joanna har varit gifta i nära 40 år och nu närmar sig pensionärslivet. Äntligen ska de få tid att göra den där långresan till Kina som de talat så länge om. Eller ska de det? Joanna tycker att Lawrence verkat osedvanligt frånvarande och disträ, för att inte säga retlig, på sista tiden. Efter sin avtackning från universitetet släpper Lawrence bomben: han har förälskat sig i sin yngre kollega Arkadij, en manlig gästforskare från Ryssland.

När Lawrence går sin väg fortsätter Joanna som ingenting hade hänt. Att börja leva singelliv i sextioårsåldern är sannerligen inte det lättaste, men det har också sina fördelar, upptäcker Joanna. Men vill hon verkligen skilja sig från Lawrence? Och vad vill hon med sin flirt med hyresgästen Travis?

Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2016
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: juli 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2016
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Mimmi Kandler
Utgiven: juni 2020

Hilary Boyd har varit verksam som journalist med inriktning på hälsofrågor och har skrivit sex fackböcker i olika ämnen. Hennes debutroman Torsdagarna i parken (2013) väckte viss uppmärksamhet med sitt tema om förälskelse mellan människor i övre medelåldern. Boken ska filmatiseras med brittiske skådespelaren Charles Dance i en av huvudrollerna. Våra bästa år är Hilary Boyds tredje roman på svenska, efter Handen på hjärtat (2014). Hilary Boyd är bosatt i West Sussex i England.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.