Omslagsbild: Från skott till stek

Fotograf: Charlie Bennet
Utgivningsdatum: 2015-08-12
Recensionsdatum: 2018-09-02
ISBN: 978-91-1-306704-9

Från skott till stek

Happy hunting och den vilda maten
Den nyfikne jägaren och Happy Hunting-författaren Fredrik Lundberg återvänder till skogen. Den här gången är han på jakt efter vad som händer när man fällt djuret. Med sin unika, lättsamma ton tar han sig an frågor som: hur tar man hand om djuret? Hur förvarar man det? Hur styckar man det? Och, vad kan man laga?

I cirka 50 recept av Kristin Johansson lär vi oss laga vilt på helt nya sätt. Med råvaran i centrum lyckas hon skapa rätter som tar vara på köttet på bästa sätt, och som samtidigt tilltalar både viltälskaren och den som aldrig lagat vilt förut. Här hittar du moderna och nyskapande recept för hela familjen, liksom en och annan klassiker i ny skepnad.

Fredrik Lundberg har också intervjuat några av de kända kockarna i Kockjaktlaget om vilt, bland andra Danyel Couet och Filip Fastén.

Följ med ut i skogen och lära dig mer om dess råvaror, dofter och smaker. När du väl är där kommer du inte vilja lämna den.
258 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"... bjuder på recept med hjort, hare, älg, vildsvin och fåglar som fasan, ripa och orre. Dessutom underhållande jakthistorier, både av författaren Fredrik Lundberg och av ett gäng kända kockar." /Buffé
"Fredrik Lundberg ger en grundkurs i styckning och förvaring och berättar vad man kan laga i form av moderna recept för hela familjen." /Hus & Hem
"Betyg 4" /Magnus Utvik, Gomorron Sverige

Fredrik Lundberg är journalist och före detta programdirektör på MTG/TV3. Han har även arbetat som nyhetschef på TV4. Han är nyfrälst jägare sedan fem år tillbaka och har givit ut boken Happy hunting (2014).

Mer om författaren

Kristin Johansson är kostekonom och receptmakare och har skapat recepten i boken Från skott till stek (2015). Hon bor i Göteborg med man och två barn.

Mer om författaren

We use cookies to give you the best experience on the site. By continuing, you agree that we use cookies. Ok

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.