Omslagsbild: Bodylicious

Fotograf: Susanne Kindt
Fotograf: Fredrik Streiffert
Utgivningsdatum: 2015-12-17
Recensionsdatum: 2015-12-30
ISBN: 978-91-1-306774-2

Bodylicious

Så får du din drömkropp
Bodylicious! är hälsoprofilerna Sofi Fahrmans och Julia Fors inspirerande och instruktiva hälsobok, som sedan den utkom första gången 2011 blivit både en bästsäljare och en klassiker.

Boken innehåller tydliga övningar för alla de stora muskelgrupperna, peppande träningsprogram, kosttips och läckra recept. Dessutom massor av inspiration och motivation för alla som vill leva med en aktiv livsstil och ett sundare jag. Med alla dessa ingredienser är Bodylicious! en riktig hälsobibel för alla träningssugna kvinnor.
109 kr Bok - Flexband
Utgiven: december 2015

Sofi Fahrman är modeskribent och ligger bakom Aftonbladets storsatsning TheYouWay.com som också huserar hennes blogg Sofis Snapshots, en av Sveriges största bloggar sedan många år tillbaka. Sofi har varit programledare för bland annat det svenska Project Runway och har skrivit fem bästsäljande böcker, nu senast hälsoböckerna Bodylicious och Superlicious tillsammans med Julia Fors.

Mer om författaren

Julia Fors är kostrådgivare och hälsojournalist på Aftonbladet Wellness. Hon föreläser dessutom om kost och wellness och har skrivit den bästsäljande hälsoboken Bodylicious tillsammans med Sofi Fahrman. Julia bor i Göteborg med sin man och dotter. Hon älskar frihetskänslan av en löprunda längs klipporna på västkusten och lagar gärna och ofta sin specialitet: desserter med en nyttig twist.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.