Omslagsbild: Ett renare liv

Fotograf: Öjvind Naess
Översättare: Eva Andreasson
Utgivningsdatum: 2015-08-17
Recensionsdatum: 2015-09-09
ISBN: 978-91-1-306862-6

Ett renare liv

Ren mat, naturlig skönhet, grönt hem
Alla vill vi leva sundare, mer miljövänligt och grönare. Men hur gör man i praktiken? Hur rensar man sitt hem från giftiga produkter, hur äter man näringsrikt och naturligt, och hur lever man renare? I Ett renare liv får vi massor av praktiska tips och råd, recept och checklistor på hur vi kan rensa och rena oss själva, inifrån och ut. 

Att leva renare ger dig mer energi, friskare hy, ett fräschare hem och en sundare kosthållning. I den här boken får du personliga, enkla och inspirerade tips om växtbaserad mat, ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter och miljövänliga tvättmedel, kläder och textilier. Första delen av boken handlar om mat och här får vi ta del av en mängd vegetariska recept på alltifrån juicer och glutenfri bakning till sunda frukostar, snacks, soppor, middagar och sötsaker. Vidare får vi lära oss en grön skönhetsrutin som ger oss strålande hy inifrån - vilka produkter vi ska leta efter och vilka ämnen vi ska undvika och hur man gör sina egna skönhetsprodukter. Även hemmet får sin beskärda del när vi lär oss om ekologiska kläder, hur man på bästa sätt tvättar dem och hur man städar på ett mer hållbart sätt. Till sist - hur tar man sin rena livsstil vidare?

I Ett renare liv får du massor av praktiska tips och råd på hur du kan leva renare - något som kommer gynna både dig själv, din familj och miljön runt omkring dig.

199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"I boken Ett renare liv, finns tipsen för att steg för steg göra små förändringar, för både dig själv och miljön." /Arvika Nyheter "Ett renare liv är en bok för den som vill ha en förändring i sitt liv. Det kan vara av hälsoskäl eller miljöskäl - eller båda! Här inspireras läsaren till att äta grönare och rensa bort onödiga kemikalier ur både kost och produkter vi använder på vår kropp och i vårt hem."

Tina Holt är journalist och redaktör med inriktning mot livsstil, kost och träning.

Mer om författaren

Birgitte Magnussen är expert på skönhet och Norges enda Green Makeup Artist.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.