Omslagsbild: Ready for takeoff

Fotograf: Rami Hanna
Fotograf: Jenny Grimsgård
Utgivningsdatum: 2015-10-28
Recensionsdatum: 2015-11-18
ISBN: 978-91-1-306913-5

Ready for takeoff

50 ställen och recept du inte får missa

För Sofi Fahrman är resandet både en livsstil och ett äventyr. Och maten är resmålets själ som hon alltid vill ta en stor tugga av. I sin första kokbok Ready for takeoff, har Sofi samlat kittlande smaker, favoriträtter hon aldrig missar, de senaste mattrenderna och de nödvändiga insidetipsen.

I fyra favoritstäder visar hon sina bästa restauranger och hur man sedan kan laga maten hemma i sitt eget kök. I 50 recept får vi smaka på några av de platser Sofi kallar hemma - New York, St Tropez, Verbier, Stockholm och några bonusställen hon gärna besöker. Packa din väska och gör dig redo att följa med på Sofis spännande matresa till alla hennes hotspots, och samla på dig inspiration och recept till ditt eget kök!

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"I en snyggt designad kokbok har hon samlat 50 recept som hon kopplar samman med några av sina favoritplatser i världen. /.../ Bilderna på både mat och miljö håller hög klass." /Sundsvalls Tidning
Sofi Fahrman gäst i TV4 Nyhetsmorgon New York, Verbier och ST Tropez – häng med i Sofi Fahrmans fartfyllda liv genom världens lyxmetropoler, nu aktuell med boken ”Ready for takeoff”.

Sofi Fahrman är modeskribent och ligger bakom Aftonbladets storsatsning TheYouWay.com som också huserar hennes blogg Sofis Snapshots, en av Sveriges största bloggar sedan många år tillbaka. Sofi har varit programledare för bland annat det svenska Project Runway och har skrivit fem bästsäljande böcker, nu senast hälsoböckerna Bodylicious och Superlicious tillsammans med Julia Fors.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.