Omslagsbild: Vår kokbok Hälsa

Institution: Coop provkök
Fotograf: Eva Hildén Smith
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Utgivningsdatum: 2016-04-20
Recensionsdatum: 2016-05-11
ISBN: 978-91-1-307104-6

Vår kokbok Hälsa

Vad är egentligen hälsosam mat?

I en tid då hälsorönen haglar över oss är det lätt att gå vilse bland olika trender. I Vår kokbok Hälsa utgår därför recepten från det som experterna i dag är överens om - mer grönsaker, bättre fettsyror, mindre vitt socker och färre snabba kolhydrater. Nyare maträtter och råvaror som chiapudding, råsaft och juicer, kokosolja, frön och nötter varvas med nyttiga varianter på klassiska recept. Vad sägs om pannkakor med bovete- eller mandelmjöl, köttfärssås med rivna rotsaker, pannbiff med bönor eller ugnsbakad lax med tzatziki på gurka och rättika?

Här finns den snabba vardagsmaten, den älskade husmanskosten och härliga festmenyer. Till och med recept på desserter - alla i hälsosam tappning. Mer än 200 recept kompletteras med texter som ger konkreta tips och handfasta råd för hur vi ska äta mer hälsosamt.

Mer om författaren
239 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.