Omslagsbild: Maestra

Översättare: Hanna Svensson
Utgivningsdatum: 2016-06-08
Recensionsdatum: 2016-06-27
ISBN: 978-91-1-307127-5

Maestra

Det mest chockerande du kommer läsa i år!

Judith Rashleigh arbetar som assistent på ett prestigefyllt auktions-hus i London. Hon drömmer om att etablera sig i konstvärlden. Men på jobbet behandlas hon som luft. Det gäller att ha rätt bakgrund och kontakter. Hon börjar jobba extra på en bar där män med för mycket pengar vill dricka med unga kvinnor. För att varva ner går hon på sexklubbar och har sex med främlingar. När hon äntligen får ansvar på jobbet visar det sig att auktionshuset har sysslat med förfalskningar. Judith får skulden, blir förnedrad och får sparken. I ren desperation åker hon till Rivieran med en beundrare. Väl där får ett oskyldigt spratt förödande konsekvenser och Judith tvingas fly för sitt liv.

Ensam och i fara måste Judith skapa sig en ny identitet och ett nytt liv. Hon får förlita sig på sina kunskaper och bluffa sig in bland de rika och berömda. Men hon kan inte släppa skandalen som ledde till att hon fick sparken. Kan hon använda det till sin fördel istället?

Maestra är en ny thriller som utspelar sig på de mest exklusiva och exotiska platserna i Europa. Med en hjältinna som både skrämmer och lockar. Det är den första delen i en trilogi som är såld världen över.

Mer om författaren
169 kr Bok - Danskt band
Utgiven: juni 2016
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2017
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2016
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Utgiven: juni 2016

SENASTE RECENSIONERNA

"Snuskigare och bättre än "50 nyanser"-serien" "Judiths sociopatiska blick på världen är ofta underhållande. Klassmedvetenheten och längtan efter att tränga in i societetens esoteriska labyrint är väl fångad, och utvikningarna om konst (i synnerhet barockkonstnären Artemisia Gentileschi) är intressanta."Sam Sundberg
www.svd.se

L.S Hilton växte upp i England och har bott i Key West, New York, Paris och Milano. Numera bor hon i London. Hon har studerat konst och litteraturhistora. Hon arbetar som journalist, föreläsare och programledare.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.