Omslagsbild: Soppa, fond & buljong

Institution: Allt om mat
Fotograf: Charlie Drevstam
Utgivningsdatum: 2016-01-11
Recensionsdatum: 2016-01-27
ISBN: 978-91-1-307147-3

Soppa, fond & buljong

Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.

Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.

I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.

Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
 


 

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2016

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.