Omslagsbild: Svärmödrar utan gränser

Utgivningsdatum: 2016-08-18
Recensionsdatum: 2016-09-05
ISBN: 978-91-1-307225-8

Svärmödrar utan gränser

I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrar man bör akta sig för, tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder. För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelika är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith är det definitivt inte.

Livet är inte enkelt. Angelika fick aldrig barnen hon längtade efter. Men när lille Folke dyker upp får hon chansen att bli en viktig vuxen i hans liv. Folke drabbas av njursvikt och behöver en ny njure. Hur hittar man en lämplig donator? Och vad svarar man ett barn som ställer viktiga frågor om döden?

Angelika och hennes systrar driver varsin frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d'Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte. Det är aldrig för sent att hitta kärleken i livet. Välkommen in.

Mer om författaren
206 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
63 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2017
110 kr Bok - Storpocket
Utgiven: februari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: augusti 2016
147 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: augusti 2016
206 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: augusti 2016
254 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: september 2016

SENASTE RECENSIONERNA

”den är mysig, man kan relatera till handlingen och boken har ett lätt flyt i texten.”
sofiedbergsbokblogg
"Årets bästa deckare är en feel-good roman!" [...] "Svärmödrar utan gränser" är en utmärkt relationsbok, med massor av spänning och med en rejäl knorr på slutet. En överraskande twist, värdig vilken deckare som helst! Ja, "Svärmödrar utan gränser" är verkligen lika spännande som en deckare, men så är den ju också skriven av deckarmästarinnan Anna Jansson. Och hon är så duktig att hon inte behöver begå mord för att hålla intresset uppe! I "Svärmödrar utan gränser" bjuder hon dessutom på en mycket rolig parodi på en deckarförfattare!"  
Tidningen Kulturen
"Den första boken var gudomlig men den här är för tusan GUDOMLIGAST!"
Försvinner och stannar kvar
"Men nu har Anna Jansson hittat formen, till min förtjusning, och berättar om alla sorters relationer så att det både blir spännande, roligt och tankeväckande." /Lotta Olsson, DN

Anna Jansson föddes 1958 i Visby, där hon också växte upp. 1979 flyttade hon till Örebro för att utbilda sig till sjuksköterska. Där blev hon kvar och var i många år verksam inom sjukvården. Vid sidan om sitt författarskap föreläser Anna Jansson i etikfrågor runt om i landet.

Anna Janssons romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare tre miljoner exemplar och är översatta till 15 språk. Böckerna har gjort succé som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Med Emil Wern – detektiv låter Anna Jansson Maria Werns son få en egen barnboksserie på Rabén & Sjögren.

Anna Janssons underhållande romanserie om den varmhjärtade hårfrisörskan Angelika Lagermark inleddes 2014 med Ödesgudinnan på Salong d Amour. Den följdes av Svärmödrar utan gränser (2016) och Kärleksdans i obalans (2017). 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.