Omslagsbild: Svärmödrar utan gränser

Utgivningsdatum: 2016-08-18
Recensionsdatum: 2016-09-05
ISBN: 978-91-1-307225-8

Svärmödrar utan gränser

I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrar man bör akta sig för, tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder. För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelika är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith är det definitivt inte.

Livet är inte enkelt. Angelika fick aldrig barnen hon längtade efter. Men när lille Folke dyker upp får hon chansen att bli en viktig vuxen i hans liv. Folke drabbas av njursvikt och behöver en ny njure. Hur hittar man en lämplig donator? Och vad svarar man ett barn som ställer viktiga frågor om döden?

Angelika och hennes systrar driver varsin frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d'Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte. Det är aldrig för sent att hitta kärleken i livet. Välkommen in.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2017
99 kr Bok - Storpocket
Utgiven: februari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2016
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: augusti 2016
213 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: augusti 2016
259 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: september 2016

SENASTE RECENSIONERNA

”den är mysig, man kan relatera till handlingen och boken har ett lätt flyt i texten.”
sofiedbergsbokblogg
"Årets bästa deckare är en feel-good roman!" [...] "Svärmödrar utan gränser" är en utmärkt relationsbok, med massor av spänning och med en rejäl knorr på slutet. En överraskande twist, värdig vilken deckare som helst! Ja, "Svärmödrar utan gränser" är verkligen lika spännande som en deckare, men så är den ju också skriven av deckarmästarinnan Anna Jansson. Och hon är så duktig att hon inte behöver begå mord för att hålla intresset uppe! I "Svärmödrar utan gränser" bjuder hon dessutom på en mycket rolig parodi på en deckarförfattare!"  
Tidningen Kulturen
"Den första boken var gudomlig men den här är för tusan GUDOMLIGAST!"
Försvinner och stannar kvar
"Men nu har Anna Jansson hittat formen, till min förtjusning, och berättar om alla sorters relationer så att det både blir spännande, roligt och tankeväckande." /Lotta Olsson, DN

Anna Janssons romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare fyra miljoner exemplar bara i Sverige och är översatta till 17 språk. Böckerna har gjort succé som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Med Emil Wern - detektiv har Anna Jansson låtit Maria Werns son få en egen barnboksserie. Hon har också startat en ny deckarserie med Örebro som spelplats, med polisen Kristoffer Bark som huvudperson. År 2020 firade Anna Jansson 20 år som författare. År 2021 tilldelades hon Crimetime Awards hederspris.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.