Omslagsbild: Livet är en sjukamp

Utgivningsdatum: 2016-09-07
Recensionsdatum: 2016-09-21
ISBN: 978-91-1-307492-4

Livet är en sjukamp

Min väg till prestation, balans och mening

För Carolina Klüft blev lärdomarna från idrottsåren viktiga redskap att möta livets nya utmaningar. Då var hon den spralliga sjukamparen som inte kunde förlora. Idag är hon programledare i tv, miljöengagerad och mor till en dotter.

Här får vi blicka in i hennes känslor, tankar och strategier för att hantera det som kallas livet. Hon berättar hur hon format sin egen väg och använt leken som livlina. Det handlar om att ge 100 % och om de verkliga segrarna. Med samma värme och spontanitet som hon en gång visade på idrottsarenan inspirerar hon oss till inre reflektion, till viktiga förändringar och till att ge energi och tröst.

Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2016
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Carolina Klüft
Utgiven: november 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Carro skriver själv om ungdomsidrottaren och idrottskvinnan Klüft och gör det sensationellt bra: konkret, lättläst och ärligt."
Ystads Allehanda

Carolina Klüft, född 1983, är en svensk före detta friidrottare på elitnivå som nådde sina största framgångar i sjukamp. Hon innehar Europarekordet på 7 032 poäng i sjukamp samt juniorvärldsrekordet i sjukamp. Vid 22 års ålder blev hon den yngsta friidrottaren hittills som erövrat samtliga fem internationella guldmedaljer: olympisk, världsmästerskap (inom- och utomhus) samt Europamästerskap (inom- och utomhus).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.