Omslagsbild: Som om du inte fanns

Översättare: Charlotte Hjukström
Utgivningsdatum: 2017-04-13
Recensionsdatum: 2017-05-02
ISBN: 978-91-1-307233-3

Som om du inte fanns

Tess och Doll ber en okänd kille ta en bild av dem tillsammans på Ponte Vecchio i Florens under en tågluff. Killen heter Gus och han är i Florens tillsammans med sina föräldrar för att komma över brodern Ross död i en skidolycka. Vad Tess och Gus inte vet är att deras vägar ska korsas ett flertal gånger under de närmaste sexton åren utan att de någonsin lär känna varandra. Inte förrän många år senare, när de möts i Florens igen, förstår de vad som hänt.

Som om du inte fanns är en finurligt konstruerad och annorlunda kärleksroman om den inre resa vi måste göra för att vi verkligen ska kunna möta vår själsfrände.

Mer om författaren
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: november 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2017
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Katarina Keller
Utgiven: april 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Kate Eberlens Som om du inte fanns är en finstämd och annorlunda kärlekshistoria om Tess och Doll. Betyg: 5”
Femina
”Vilken positiv överraskning den här boken var! Jag väntade mig en lättsam feelgood, men upplevde en insiktsfull och finkänsligt skriven berättelse med mycket djup som fick mig att fundera över stort och smått. Jag tyckte så mycket om den, en njutning för
Just här – just nu

Kate Eberlen är en pseudonym. Författaren tog sin mormors flicknamn för att det skulle bringa lycka efter det att hon skrivit en rad outgivna romaner under årens lopp. Eberlen studerade klassiska språk i Oxford innan hon hoppade av studierna för att jobba som au pair i Rom och kärleken till Italien har blivit bestående. Eberlen är idag bosatt i London med en vuxen son. Som om du inte fanns gavs ut i fyrtiotalet länder.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.