Omslagsbild: Som om du inte fanns

Översättare: Charlotte Hjukström
Utgivningsdatum: 2017-04-13
Recensionsdatum: 2017-05-02
ISBN: 978-91-1-307233-3

Som om du inte fanns

Tess och Doll ber en okänd kille ta en bild av dem tillsammans på Ponte Vecchio i Florens under en tågluff. Killen heter Gus och han är i Florens tillsammans med sina föräldrar för att komma över brodern Ross död i en skidolycka. Vad Tess och Gus inte vet är att deras vägar ska korsas ett flertal gånger under de närmaste sexton åren utan att de någonsin lär känna varandra. Inte förrän många år senare, när de möts i Florens igen, förstår de vad som hänt.

Som om du inte fanns är en finurligt konstruerad och annorlunda kärleksroman om den inre resa vi måste göra för att vi verkligen ska kunna möta vår själsfrände.

Mer om författaren
75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2017
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: november 2017
69 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: april 2017
149 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Katarina Keller
Utgiven: april 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Kate Eberlens Som om du inte fanns är en finstämd och annorlunda kärlekshistoria om Tess och Doll. Betyg: 5”
Femina
”Vilken positiv överraskning den här boken var! Jag väntade mig en lättsam feelgood, men upplevde en insiktsfull och finkänsligt skriven berättelse med mycket djup som fick mig att fundera över stort och smått. Jag tyckte så mycket om den, en njutning för
Just här – just nu
Photo

Kate Eberlen växte upp i en småstad fem mil från London och tillbringade sin barndom med att läsa böcker och längta bort. Hon har studerat klassiska språk vid universitetet i Oxford och innehaft ett otal olika uppdrag inom den brittiska förlagsbranschen och kulturlivet. Numera undervisar hon i engelska som främmande språk och hoppas att få tid till att vistas mer i sitt favoritland Italien. Kate är gift och har en son.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.